Ga naar hoofdinhoud
Instagram
Linkedin

WELKOM

Omdat de wereld onrechtvaardig verdeeld is. Daarom GUZO!
Wij geloven namelijk dat we met GUZO een verschil kunnen maken.
WELKOM BIJ GUZO

welkom bij guzo

Wat mooi dat we met elkaar in contact zijn gekomen. Bedankt dat je geïnteresseerd bent in GUZO koffie en misschien nog wel meer in het verhaal achter onze koffie.

blank

GUZO koffie is een #fairshare koffie. Fairshare, omdat we geloven dat iedereen in de keten een eerlijk deel verdient. Dat gaat van koffieboer, naar de koffiebranders tot aan de verkopers toe. Met GUZO willen we een systeem veranderen. Hoe we dat aanpakken? Dat leggen we verder uit op onze pagina ‘Hoezo GUZO’.

Graag inspireren we je op deze pagina. Om echt te gaan voor eerlijke koffie, maar bovenal ook samen op te reizen. Op weg naar een rechtvaardige wereld. Deze weg is niet recht, maar zit vol met hobbels en afslagen. Een systeem veranderen gaat ten slotte niet vanzelf. Op onze #fairshare pagina delen we geregeld updates, maar ook via onze social media kanalen (Facebook, Instagram en LinkedIn).

 

Wil je binnen je organisatie graag samen met GUZO bijdragen aan een eerlijke wereld? Klik dan HIER zodat we je meer kunnen vertellen over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden.

Zou je graag verder in contact willen komen? Vul dan onderstaand formulier in óf mail naar hallo@guzo.nl. We nemen graag contact met je op.

BENIEuWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Vul onderstaande informatie in voor een vrijblijvend gesprek.

Of je nu namens je organisatie belangstelling hebt óf persoonlijk betrokken wilt zijn, we zijn ontzettend blij dat je aanhaakt. Om je meer achtergrondinformatie over GUZO koffie te geven, hebben we een paar leuke en interessante pagina’s.

Zo vertellen we je graag meer over onze FAIRSHARE KOFFIE en waarom we geloven dat we met deze koffie de wereld rechtvaardiger kunnen maken.

Op de HOEZO GUZO pagina vertellen we je meer over waarom we zijn gestart met GUZO en waarin we het verschil kunnen maken.

We zouden niet op dit punt staan als we al niet een hele reis hadden gemaakt. Weten hoe dit is ontstaan? Je leest in ONS VERHAAL o.a. hoe we via een zoektocht in Ethiopië terecht gekomen zijn en welke bedrijven we al eerder zijn gestart.

In deze opstartfase van GUZO zijn we afhankelijk van ons netwerk en breiden we onze GUZO contacten graag uit. Daarom zijn we actief op social media kanalen. Via de social media knoppen rechtsboven aan de pagina kun je ons volgen. Of vul je e-mailadres helemaal onderaan bij de zebra in, zodat je meer nieuws via onze GUZO nieuwsbrief ontvangt.

Nu gelijk fairshare koffie bestellen? Ga naar de SHOP voor het plaatsen van je bestelling eerlijke koffie.

Bedankt namens ons én ons koffieteam in Ethiopië!

Fairshare = Een rechtvaardig deel voor iedereen. Omdat iedereen in de productieketen een eerlijk deel verdient. #fairshare

blank
blank
blank

Wil jij thuis fairshare koffie drinken?

Ontdek de drie overheerlijke soorten koffie uit Ethiopië.

Scroll naar boven