Ga naar hoofdinhoud
Instagram
Linkedin

GUZO VOOR ORGANISATIES

Omdat de wereld onrechtvaardig verdeeld is. Daarom GUZO!
Wij geloven namelijk dat we met GUZO een verschil kunnen maken.
Guzo coffee in jouw organisatie

MAak een verschil met jouw organisatie

Graag nemen we jouw organisatie mee in de wereld van GUZO. Door onze koffie te drinken maakt jouw organisatie een verschil in het leven van mensen in Ethiopië. Zo simpel is het, want dankzij de organisaties die met ons samenwerken, creëren wij banen die levens veranderen.

Wij geloven dat organisaties een belangrijke rol hebben in het bijdragen aan een betere wereld. Daarom willen we jou en de mensen rondom je organisatie graag inspireren. Door niet alleen heerlijke koffie te bieden, maar ook door beelden en verhalen te delen die mensen aanmoedigen om bij te dragen aan een eerlijke wereld.

Laten we samen onze inspanningen zichtbaar maken in jouw organisatie,
zodat anderen geïnspireerd worden en kunnen aansluiten bij onze missie!

Wat kunnen wij voor jullie organisatie betekenen?

Of het nu gaat om een koffiekopje, een inspirerende poster, de koffieautomaat of misschien zelfs een complete keuken; we willen laten zien dat jouw organisatie er samen met GUZO voor gaat om een verschil te maken in deze wereld. Miljoenen mensen die evenveel waard zijn als jij en ik kunnen niet leven, maar hooguit overleven op een planeet die zucht onder wat we van haar vragen. Wij gaan voor verandering. Elke dag een stapje en elke keer een beetje meer. Jullie ook?

blank
blank

Jullie organisatie volledig ontzorgen

Veel organisaties willen het liefst een compleet pakket dat volledig ontzorgt; van koffie tot toebehoren. Hier denken we graag in mee. Omdat wij onze focus op de productie in Ethiopië willen houden, hebben we er voor gekozen nauw samen te werken met servicepartners. Zij zorgen voor de machines én het onderhoud. Zo kunnen jullie elk dag genieten van goede koffie en houden wij de focus op onze missie. Samen maken wij het verschil.

BIJDRAGEN AAN EEN RECHTVAARDIGE WERELD

BENIEuWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Vul onderstaand formulier in of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

blank
blank
blank

Wil jij thuis fairshare koffie drinken?

Ontdek de drie overheerlijke soorten koffie uit Ethiopië.

Scroll naar boven