Ga naar hoofdinhoud
Instagram
Linkedin

GUZO VOOR BEDRIJVEN

Wij geloven dat we met GUZO een verschil kunnen maken.
Dat verschil maken we graag samen.
Guzo coffee in jouw bedrijf

Maak een verschil met jouw organisatie

Graag nemen we jouw bedrijf mee in de wereld van GUZO. Door onze koffie te drinken maakt jouw bedrijf een verschil in het leven van mensen in Ethiopië. Zo simpel is het, want dankzij de bedrijven die met ons samenwerken, creëren wij banen die levens veranderen.

Wij geloven dat bedrijven een belangrijke rol hebben in het bijdragen aan een betere wereld. Daarom willen we jou en de mensen rondom je organisatie graag inspireren. Door niet alleen heerlijke koffie te bieden, maar ook door beelden en verhalen te delen die mensen aanmoedigen om bij te dragen aan een eerlijke wereld.

Laten we samen onze inspanningen zichtbaar maken in jouw organisatie,
zodat anderen geïnspireerd worden en kunnen aansluiten bij onze missie!

Wat kunnen wij voor jullie organisatie betekenen?

Naast onze GUZO koffie, koffiemachines en alle toebehoren, vinden we het vooral belangrijk om te laten zien dat jouw organisatie er samen met GUZO voor gaat. Dat we met elkaar een verschil maken in deze wereld. Miljoenen mensen die evenveel waard zijn als jij en ik kunnen niet leven, maar hooguit overleven op een planeet die zucht onder wat we van haar vragen. Wij gaan voor verandering. Elke dag een stapje en elke keer een beetje meer. Jullie ook?

blank
blank

Jullie organisatie volledig ontzorgen

Veel bedrijven kiezen een compleet pakket dat volledig ontzorgt; van koffie, machine, onderhoud tot toebehoren. Hier denken we graag in mee en adviseren de blend en koffiemachine die het beste bij je bedrijf passen.

Omdat wij onze focus op het productieproces in Ethiopië willen houden, hebben we er voor gekozen nauw samen te werken met servicepartners in Nederland. Zij verzorgen de machines en het onderhoud. Zo kunnen jullie elke dag genieten van kwaliteitskoffie en houden wij de focus op onze missie. Samen maken wij het verschil.

Taste Event op jouw locatie

Proef de kwaliteit én het verhaal achter onze koffie tijdens een eigen Taste Event. Een GUZO proeverij kan op iedere gewenste locatie en tijdstip gepland worden. Ontzettend leuk en opbouwend tijdens bijvoorbeeld een teambuilding, bijeenkomst of ontbijtsessie met je zakelijke relaties. We denken graag mee in mogelijkheden voor jouw bedrijf!

blank
BIJDRAGEN AAN EEN RECHTVAARDIGE WERELD

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Vul onderstaande gegevens in zodat we jou kunnen bellen. Of bel zelf voor een vrijblijvend gesprek met ons op 085 77 388 37.

blank
blank
blank

Maken jullie met ons het verschil?

Lees meer over onze kernwaardes rechtvaardigheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Scroll naar boven