Ga naar hoofdinhoud
Instagram
Linkedin

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Omdat de wereld onrechtvaardig verdeeld is. Daarom GUZO!
Wij geloven namelijk dat we met GUZO een verschil kunnen maken.
WELKOM BIJ GUZO

LEUK JE TE ONTMOETEN

Mooi dat we elkaar ontmoet hebben! En bedankt dat je geïnteresseerd bent in GUZO koffie en het verhaal erachter.

Door de ervaringen en drive van Gerard en Baukje en het Ethiopische team, startte mijn GUZO avontuur in 2021. Een bedrijf waar met én voor hart en ziel wordt gewerkt.
Eén van de waarden van GUZO Coffee, en ook van zusterbedrijf UBUNTU Lifestyle en moederbedrijf CROWN Ethiopia, springt er voor mij uit: waarde eerlijk verdelen. De waarde van GUZO koffie wordt daadwerkelijk in Ethiopië gecreëerd en toegevoegd. Dat collega’s met het loon dat ze bij GUZO verdienen voor eten en hun gezinnen kunnen zorgen, zorgt voor eigenwaarde en een levensstandaard. Blij en waardevol dat ik vanuit Nederland hierbij van betekenis kan zijn.

Laten we connecten via mijn LinkedIn. Of word metgezel in onze ‘guzo’, in onze reis.

Wil je binnen je organisatie graag samen met GUZO bijdragen aan een eerlijke wereld? Check de pagina GUZO@work zodat we je meer kunnen vertellen over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden.

Zou je graag verder in contact willen komen? Bel me (06-15 27 72 58), vul onderstaand formulier in of mail je vragen en ideeën naar hallo@guzo.nl

BENIEuWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Vul onderstaande informatie in voor een vrijblijvend gesprek.

Of je namens je organisatie belangstelling hebt óf persoonlijk betrokken wilt zijn, we zijn ontzettend blij dat je aanhaakt. Om je meer achtergrondinformatie over GUZO koffie te geven, hebben we een paar leuke en interessante pagina’s.

Zo vertellen we je graag meer over onze FAIRSHARE KOFFIE en waarom we geloven dat we met deze koffie de wereld rechtvaardiger kunnen maken.

Op de HOEZO GUZO pagina vertellen we je meer over waarom we zijn gestart met GUZO en waarin we het verschil kunnen maken.

We zouden niet op dit punt staan als we al niet een hele reis hadden gemaakt. Weten hoe dit is ontstaan? Je leest in ONS VERHAAL o.a. hoe we via een zoektocht in Ethiopië terecht gekomen zijn en welke bedrijven we al eerder zijn gestart.

In deze opstartfase van GUZO zijn we afhankelijk van ons netwerk en breiden we onze GUZO contacten graag uit. Daarom zijn we actief op social media kanalen. Via de social media knoppen rechtsboven aan de pagina kun je ons volgen. Of vul je e-mailadres helemaal onderaan bij de zebra in, zodat je meer nieuws via onze GUZO nieuwsbrief ontvangt.

Nu gelijk fairshare koffie drinken? Geef je bestelling door via onze SHOP.

Bedankt voor je support namens mij én ons koffieteam in Ethiopië.

blank
blank
blank

MIJN FAVORIETE BLEND IS DE STRONG ANBESSA

Als cappuccino ook erg lekker. Voor welke GUZO smaak ga jij?

Scroll naar boven