Ga naar hoofdinhoud
Instagram
Linkedin

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Omdat de wereld onrechtvaardig verdeeld is. Daarom GUZO!
Wij geloven namelijk dat we met GUZO een verschil kunnen maken.
WELKOM BIJ GUZO

LEUK JE TE ONTMOETEN

Hey jij daar! Wat gaaf dat we elkaar al even hebben gesproken en hoe cool is het dat je de QR-code op mijn visitekaartje hebt gescand?! Hier ben je dan beland. Ik ben Joas Deinum, en mijn avontuur bij GUZO Coffee begon vol enthousiasme in 2022. De visie van Baukje en Gerard trok me aan, en de gedrevenheid van het team in Ethiopië was de kers op de taart.
GUZO is zoveel meer dan alleen koffie; het is een gedreven missie om banen te scheppen die niet alleen de basis overleven vormen, maar daadwerkelijk het leven van mensen transformeren. In 2023 stapte ik voor het eerst op Ethiopische bodem, een ervaring die me diep raakte en waar ik de directe impact van onze koffiebranderij op de levens van mensen mocht ervaren. Het #Fairshare-concept? Geen loze kreet, maar een levendige realiteit!
Benieuwd naar de betekenis van #fairshare voor ons? Klik hier (natuurlijk nadat je de rest van mijn verhaal hebt ontdekt :)).
Oh, en weet je wat het ook erg leuk is? Als je écht impact wilt maken, kun je onze heerlijke koffie kopen! En ja, je raadt het al, daarvoor kun je uiteraard contact met mij of één van mijn leuke collega’s opnemen. Laten we samen de wereld veranderen, één slok GUZO Coffee tegelijk!
Laten we ook digitaal connecten via mijn LinkedIn  Voel je vrij om me te bereiken op jouw voorkeursmanier (06-30651096 / joas@guzo.nl) of neem contact met ons op via het formulier hieronder.
Dank je wel voor je interesse in GUZO Coffee! Ik zie ernaar uit om samen met jou deel uit te maken van onze ‘guzo’, onze reis naar een wereld waar eerlijkheid en rechtvaardigheid hoog in het vaandel staan.

BENIEuWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Vul onderstaande informatie in voor een vrijblijvend gesprek.

Of je namens je organisatie belangstelling hebt óf persoonlijk betrokken wilt zijn, we zijn ontzettend blij dat je aanhaakt. Om je meer achtergrondinformatie over GUZO koffie te geven, hebben we een paar leuke en interessante pagina’s.

Zo vertellen we je graag meer over onze FAIRSHARE KOFFIE en waarom we geloven dat we met deze koffie de wereld rechtvaardiger kunnen maken.

Op de HOEZO GUZO pagina vertellen we je meer over waarom we zijn gestart met GUZO en waarin we het verschil kunnen maken.

We zouden niet op dit punt staan als we al niet een hele reis hadden gemaakt. Weten hoe dit is ontstaan? Je leest in ONS VERHAAL o.a. hoe we via een zoektocht in Ethiopië terecht gekomen zijn en welke bedrijven we al eerder zijn gestart.

In deze opstartfase van GUZO zijn we afhankelijk van ons netwerk en breiden we onze GUZO contacten graag uit. Daarom zijn we actief op social media kanalen. Via de social media knoppen rechtsboven aan de pagina kun je ons volgen. Of vul je e-mailadres helemaal onderaan bij de zebra in, zodat je meer nieuws via onze GUZO nieuwsbrief ontvangt.

Nu gelijk fairshare koffie drinken? Geef je bestelling door via onze SHOP.

Bedankt voor je support namens mij én ons koffieteam in Ethiopië.

blank
blank
blank

MIJN FAVORIETE BLEND IS DE STRONG ANBESSA

Als cappuccino ook erg lekker. Voor welke GUZO smaak ga jij?

Scroll naar boven