Ga naar hoofdinhoud
Instagram
Linkedin

ONTZORGEN

Laat ons het regelen!
GUZO biedt meer dan alleen koffie.
VOLLEDIGE ONTZORGING

volledige ontzorging

Als bedrijf wil je er zeker van zijn dat er op elk moment van de dag koffie gedronken kan worden. Daarvoor is het belangrijk dat ook de koffiemachines en service goed geregeld zijn. En wat te denken van melk, suiker, thee en andere additieven? Ook dit kunnen we voor je regelen. We werken samen met leveranciers en servicepartners om te zorgen dat er altijd koffie gedronken kan worden.

blank

Kies bewust

Koffievoorziening op je werk, een belangrijk onderdeel binnen iedere organisatie. De kwaliteit van koffie wordt steeds belangrijker voor medewerkers, maar ook het verhaal áchter de koffie komt vaker ter discussie te staan. Want hoe eerlijk is het product nou echt? Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) wordt daarin ook steeds belangrijker. Als bedrijf wil je ten slotte de verantwoordelijkheid dragen voor de maatschappij. Tegelijkertijd wil je naar buiten toe ook graag laten zien waar je als bedrijf voor staat. Dat is ook de reden geweest om ons te specialiseren in de bedrijfskoffie, GUZO@WORK. Want naast kwaliteit hebben we ook een goed verhaal.

Bij GUZO focussen we op rechtvaardigheid, kwaliteit en duurzaamheid. Op onze pagina ‘HOEZO GUZO’ kun je hier uitgebreid over lezen. Omdat we geloven dat we met GUZO een werkelijk verschil kunnen maken.

Vraag offerte aan

"*" geeft vereiste velden aan

Fairshare = Een rechtvaardig deel voor iedereen. Omdat iedereen in de keten een eerlijk deel verdient. #fairshare

blank
blank
blank

Wanneer ga jij fairshare koffie drinken?

Ontdek de overheerlijke soorten koffie uit Ethiopië.

Scroll naar boven